• pk.mahdi@gmail.com

  • 34231020 - 081

.:: سهم شما از موفقیت چقدر است ؟ ::.

منو ی سایت

فست فود چیست ؟

نوشته شده در تاریخ20 اسفند 94 توسط ادمین

فَست فود ( به انگلیسی: Fast food) یا غذاي فوري یا زود غذا یا غذاي سریع عنوانی است براي غذاهایی که به سرعت طبخ و آماده میشوند. انواع ساندویچ به ویژه همبرگر از فست فودهاي رایج هستند. فست فود در مورد غذاهاي خانگی به کار نمیرود. بلکه بیش تر اشاره به غذاهایی میکند که در رستورانها تهیه میشوند. مک دونالد و کی اف سی از رستورانهاي مشهوري هستند که در سراسر دنیا غذاي سریع ارائه میدهند.

چرا می گویند خوردن فست فود بد است؟

نوشته شده در تاریخ20 اسفند 94 توسط ادمین

همیشه از مضرات فست فودها شنیده و خوانده ایم؛ اما خیلی از ما دست کم هفته ای یک بار وسوسه می شویم و برای مدت زمان کوتاهی همه بدی های آن را فراموش می کنیم و فست فود می خوریم. حتی این جمله که مصرف مداوم فست فودها از مهم ترین دلایل بروز چاقی و مشکلات قلبی ـ عروقی است به حدی تکرار شده که کمتر کسی به آن توجه دارد. البته همه عوارض غذاهای به اصطلاح سریع در این چند کلمه خلاصه نمی شود. حــال چرا خوردن فست فـود خطرناک است و این غذاها در فهــرست خوراکی های ضــــدسلامــت دنیــا طبقه بندی می شوند؟ شاید برایتان جالب باشد بدانید برای نشان دادن اثرات مضر فست فودها بر سلامت انسان ها در سال ۲۰۰۴ میلادی، فیلم مستندی ساخته شد که کارگردان آمریکایی آن در مدت یک ماه، هیچ چیز بجز فست فودهای یکی از رستوران های زنجیره ای معروف و شناخته شده را نمی خورد و هیچ گونه فعالیت بدنی نیز نداشت. در پایان این مدت، او بسیار چاق شد و علاوه بر ۷.۵ کیلو اضافه وزن در معرض افزایش چربی خون، تنگی عروق قلب و معده درد شدید قرار گرفت. دکتر راحله توکلی، متخصص تغذیه می گوید: بر اساس بررسی های پژوهشگران در کشورهای مختلف، ارتباط معنی داری میان مصرف فست فودها و ابتلا به چاقی، دیابت، چربی خون و… وجود دارد و افرادی که بیش از ۲ بار در هفته به رستوران های فست فود می روند نسبت به کسانی که کمتر از ۳ بار در ماه غذای آماده مصرف می کنند ۴.۵ تا ۹ کیلوگرم اضافه وزن دارند و ۵۰ درصد بیشتر در معرض خطر ابتلا به دیابت قرار می گیرند؛ موضوعی که سلامت آنها را به خطر می اندازد و به کاهش طول عمرشان منجر خواهد شد.

یکی از اصلی ترین نیاز های روزانه بدن پروتئین است. اصلی ترین منبع پروتئین را گوشت می دانیم ، اما تنها گوشت نیست که حاوی منابع پروتئینی است. در ادامه قصد داریم در رابطه با مواد غذایی که حاوی پروتئین مورد نیاز بدن هستند ، صحبت کنیم. پروتئین ها یکی از منابع اصلی غذایی و از مهمترین عوامل تشکیل دهنده ساختار بدن محسوب می شوند. متخصصان تغذیه و سلامت تاکید دارند که مصرف منابع غذایی پروتئینی برای کنترل سوخت و ساز و فرآیندهای حیاتی بدن، لازم و ضروری است. امروزه با تاکید متخصصان رژیم های غذایی بر خوردن غذاهای کم چرب و کم کالری، پروتئین که یکی از عناصر موثر در تعیین وزن بدن اما درعین حال از منابع اصلی تغذیه ای است از رژیم غذایی افراد حذف شده و یا مصرف آن به حداقل رسیده است. مطالعات نشان می دهند که کاهش یا عدم مصرف غذاهای پروتئین دار، منجر به پرخوری و اضافه وزن می شود. علاوه بر این، مصرف پروتئین برای رشد و ترمیم عضلات بدن ضروری است. سایت اینترنتی هلت آلیشزنس در مقاله جدید در این باره آورده است اگر قصد دارید یک برنامه غذایی سالم را دنبال کنید در نظر داشته باشید که ۱۰ تا ۳۵ درصد از غذای دریافتی روزانه تان را باید پروتئین ها تشکیل دهند.